Pécsi Tudományegyetem

Áok Szak- és Továbbképző Központ

 

 

Medicina kiválósági pályázati felhívás rezidenseknek

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Az idén ötödik alkalommal jelenik meg az Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, a Magyar Kórházszövetség, a MOTESZ, az Orvos Szakmai Kollégium támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága. 

Az elmúlt évekhez hasonlóan várjuk a rezidens orvosok jelentkezését, reméljük, hogy a múlt évi 123 pályázóhoz hasonlóan az idén is sokan tisztelnek meg bennünket pályamunkájukkal. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a díjhoz, a Sanofi támogatásának köszönhetően pénzjutalom is tartozik.

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke. 

Tagjai: Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnök-helyettes, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE Általános Orvostudományi Kar tanszékvezetője, Dr. Oberfrank Ferenc, a MOTESZ megválasztott elnöke. 

Az eredményhirdetése és díjátadása várhatóan 2017. november 24- én lesz a könyvbemutatóval egybekötött VI. Egészségügyi miniszteri csúcstalálkozón, amelyet Gálaest követ. 

A palyazati kérdőívet az alábbi helyről tölthetik le!

A pályázatokat kérjük, hogy a Magyar Rezidens Szövetség címére küldjék el 2017 augusztus 31-ig Word dokumentum formában (rezidens@gmail.com)

Budapest, 2017. június 22.

Üdvözlettel:

Nógrádi Tóth Erzsébet

A Medicina évkönyv alapító főszerkesztője

Dr. Sipka Balázs

A Magyar Rezidens Szövetség elnöke

 

You shall not pass!