Szigetbecse - háziorvosi praxis

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Szigetbecse Község Önkormányzat nevében keresem meg Önöket, mivel a háziorvosi praxisunk 2024. február 1. napjától tartósan betöltetlenné vált. Szigetbecse Községben 2023.08.01. napjával megszűnt a háziorvossal az alapellátásra megkötött feladatellátási szerződés a doktornő külföldre költözése miatt. A háziorvos a praxisjogot térítésmentesen visszaadta az Önkormányzat részére. Önkormányzatának Képviselő-testülete folyamatosan pályázatot hirdet Szigetbecse háziorvosi körzetének ellátására - amely területi ellátási kötelezettséggel jár -, de sajnos legutóbb is  eredménytelenül zárult. Tekintettel, hogy a korábbi háziorvossal 2023.07.31. napjáig volt feladatellátási szerződésünk és jelenleg helyettesítéssel oldjuk meg, Önkormányzatunk bizakodóan ismételten pályázatot írt ki. A háziorvosi körzet vegyes alapellátású (felnőtt korúak és gyermek), valamint az oktatási és nevelési intézmények iskola-egészségügyi orvosi feladatok ellátása és a készenléti ügyelet biztosítása tartozik hozzá.

Szeretnénk a praxis betöltésére vonatkozó felhívást a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar részére megküldeni, hogy az a releváns felületükön ismét meghirdetésre kerülhessen. Kérjük szíveskedjenek a hallgatókat tájékoztatni a lehetőségről.

A majdnem 1500 fős települési háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátását, felnőttkorú lakosság ellátását, valamint iskolaorvosi feladatokat magában foglaló körzet ingyenesen átvehető. Az orvosi rendelő épülete hamarosan pályázati forrásból megújul, bővül, modernizálódik.

A mellékelt hirdetés részletei megtekinthetőek:

www.szigetbecse.hu

https://kozszolgallas.ksz.gov.hu/JobAd/Info/50729

Érdeklődni lehet: Sósné Michélisz Edina, polgármester (telefon: 06-70-606-7580, e-mail: polgarmester@szigetbecse.hu)

Pályázat benyújtási határideje: 2024.06.25.

Az állás tervezett betöltésének időpontja: 2024.07.01.

rovat: 
You shall not pass!