BEMUTATKOZÁS

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Kedves Látogató!

 

Az Ön által talált oldalon megismerheti a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképző Központ által ellátott feladatokat, a kapcsolódó dokumentumokat, melyek reményeink szerint segítik az orvos, fogorvos, gyógyszerész és klinikai szakpszichológus képzés és továbbképzés útvesztőiben az eligazodását.

A nemzeti egészségügyi feladatok megvalósítása nem képzelhető el egy versenyképes és színvonalas szakorvosképzési rendszer nélkül. A képzés sokrétű és szerteágazó feladatrendszerének színvonalas működtetése jelentős erőfeszítéseket igényel minden szereplő részéről. A képzést szervező internetes bemutatkozási lehetősége a kapcsolattartása fontos eszköze lehet, mely segíti a rezidensek tájékoztatását, és egyben a képzőhelyek számára is kellő információt nyújt.

Az egészségügyi betegellátó tevékenységet folytató orvosok számára a folyamatostovábbképzés kötelező rendeleti előírás, melynek teljesítéséhez ugyancsak információs támogatást kínál az oldal.

Minden kedves látogatónknak kívánjuk, hogy érdemi tájékoztatást találjon az oldalon és látogasson ide rendszeresen vissza, használjuk ki minél jobban az elektronikus tér adta lehetőséget!

Szak-és Továbbképző Központ munkatársai

You shall not pass!